Ştiri
Click pentru a mări fotografia
Bogdan Pâncu: “Niciodată CSJ Ştiinţa U Craiova nu a susţinut înfiinţarea unei alte UNIVERSITĂŢI”
Publicat pe 3 iulie 2013, 15:22

Având în vedere ultimele declaraţii transmise în mass-media de către directorul Clubului Sportiv Judeţean Ştiinţa U Craiova, Bogdan Pâncu, facem următoarele precizări:
Clubul Sportiv Judeţean Ştiinţa U Craiova, prin Director Pâncu Bogdan, s-a constituit ca pare civilă în procesul pe care FC Universitatea Craiova îl are cu FRF, proces în care Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir sunt acuzaţi de grave infracţiuni, între care abuz în serviciu. În cererea de constituire ca parte civilă, Bogdan Pâncu a declarat că niciodată CSJ Ştiinţa U Craiova nu a susţinut înfiinţarea “unei alte Universităţi”.

 

Redăm câteva paragrafe din cererea de constituire ca parte civilă, cu declaraţii care sunt în contradicţie cu ultimele afirmaţii făcute în acest caz:

La încheierea Contractului de cooperare s-a avut în vedere tradiţia Universităţii Craiova şi popularitatea de care se bucura FC Universitatea Craiova atât în rândul locuitorilor judeţului Dolj, precum şi în ţară şi în străinătate, respectiv publicitatea de care beneficia Clubul Sportiv Judeţean Ştiinţa U Craiova prin colaborarea cu brandul FC Universitatea Craiova. Acţiunile învinuiţilor au întrerupt colaborarea subscrisei cu «campioana unei mari iubiri». Prin acţiunile lor, doi ani competiţionali, contractantul FC Universitatea Craiova nu a participat în competiţia de fotbal, iar din punct de vedere sportiv această neparticipare este iremediabilă. Această situaţie de neparticipare a produs adevărate traume emoţionale atât subscrisei, cât şi jucătorilor legitimaţi de Clubul Sportiv Judeţean Ştiinţa U Craiova.

În aceeaşi cerere, CSJ Ştiinţa U Craiova, prin director Pâncu Bogdan, mai spune că “prin acţiunile şi inacţiunile lor, săvârşite cu ocazia excluderii FC Universitatea Craiova, persoanele învinuite au încercat să atragă atât subscrisa, cât şi Consiliul Judeţean Dolj la înfiinţarea unei alte structuri sportive, pentru a prelua locul Universităţii Craiova. În presă s-a acreditat ideea că subscrisa, ca persoană juridică înfiinţată de Consiliul Judeţean Dolj, doreşte să participe la înfiinţarea unei alte structuri sportive .(...) Or niciodată subscrisa nu a susţinut înfiinţarea unei alte Universităţi.

Vă prezentăm mai jos, integral, cererea de constituire ca parte civilă în procesul cu FRF a CSJ Ştiinţa U Craiova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV