Ştiri
Click pentru a mări fotografia
Bayern Munchen, model pentru olteni
Publicat pe 8 iunie 2013, 09:42

Am avut ceva discuţii. Ne-ar plăcea să vină cât mai mulţi, dar bugetul este un milion de euro, din care statul ia 40 la sută.
Aurel Ţicleanu

Acesta a mai spus că noua Universitatea Craiova va fi clubul fostelor glorii, pe care le aşteaptă alături de el şi Ilie Balaci, cel de care se leagă atâtea speranţe

 

Vine şi Ştefănescu
Pe termen lung, Craiova vrea să redevină una dintre marile echipe ale României. Aurel Ţicleanu vrea să-l atragă în proiect şi pe Costică Ştefănescu, cel care va avea funcţia de şef al scouterilor. Se doreşte stabilirea unor obiective pe termen lung şi mediu asemănătoare ca direcţie celor pe care au mers cei de la Bayer Munchen, lucru confirmat de Ţicleanu.

 

Văd aşa un proiect cam în genul celor de la Bayern Munchen. Este un proiect fiabil, în care am mare încredere. Ilie va avea trei ani în care nu-l va deranja nimeni, după care se va trage linie şi se va vedea ce anume s-a realizat. Ilie va fi numărul unu, practic el va avea responsabilitatea, în capul lui se vor sparge foarte multe.

Aurel Ţicleanu

 

Săndoi: «Craiova va scoate jucători pe bandă rulantă pentru naţională»
Un alt fost jucător al Universităţii care are încredere în ceea ce vor să facă Balaci şi Ţicleanu este Emil Săndoi. Selecţionerul naţionalei de tineret este de părere că Universitatea va reveni în forţă în fotbalul românesc, iar proiectul condus de Balaci şi Ţicleanu va fi un real succes.

 

Nu pot să spun decât că Universitatea va reveni în fotbalul românesc. Cunosc foarte bine zona Olteniei şi sunt sigur că Craiova chiar şi din Liga a II-a o să scoată jucători pe bandă rulantă pentru jocurile naţionalei. Am mare încredere în Ilie Balaci şi Aurică Ţicleanu că vor găsi şi vor scoate fotbalişti buni pentru Universitatea Craiova.

Referitor la noul proiect de la Universitatea Craiova

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV