Ştiri
Născut pe 12 octombrie 1933, la Târgu Jiu, Constantin Cernăianu a jucat fotbal la Flacara Tg. Jiu, Stiinta Bucuresti şi Pandurii Târgu Jiu. El a rămas în istoria fotbalului românesc ca antrenorul ce a obţinut cea mai mare performanţă a naţionalei Under 20, locul 3 la Cupa Mondială din Australia, în 1981, după 1-0 cu Anglia, în finala mică, prin golul lui Romulus Gabor.
Fotbal Club Universitatea Craiova a stabilit echipamentul oficial pentru sezonul 2015- 2016.Astfel că Universitatea Craiova păstrează linia ADIDAS, cea adoptată încă din anul 2007.
Astăzi, clubul de fotbal Universitatea Craiova, reorganizat în U Craiova S.A., a solicitat, în mod oficial, Primăriei Craiova – folosirea bazelor sportive „Extensiv” şi Complex „Ion Oblemenco” - parţial, imobile care se află în diverse forme de administrare a Municipiului Craiova.
Astăzi Registrul Sportiv de pe lângă Ministerul Tineretului şi Sportului a eliberat Certificatul de Identitate Sportivă pentru structura sportivă U CRAIOVA SA, societate care asigură continuitatea sportivă şi tradiţia echipei de fotbal Universitatea Craiova.
Tanasie: "Nu am nicio teama. Suporterii Universitatii Craiova sunt oameni destepti. Ei stiu ca actuala echipa s-a infiintat pe cai necinstite si tocmai in detrimental Stiintei. Aa da…o sa fie 2000-3000 de simpatizanti, oameni care tin cu orice echipa de fotbal din Craiova si care nu sunt atat de orgoliosi precum marea masa a suporteriilor Universitatii Craiova.De altfel la meciurile celor de la PSD cu doua trei exceptii, au venit la stadion cateva sute de oameni la ultimele doua meciuri au venit 200-300 de oameni. Cam asta este realitatea."
După conferinţa de presa care a avut loc astazi, la „Periniţa”, în care a fost anunţat un nou început pentru Fotbal Club Universitatea Craiova, Asociatia „Ştiinţa Suntem Noi”, noul aţionar al clubului si totodata persoana juridică care asigură managementul clubului a făcut deja o primă numire, astfel, începând de astăzi, preşedintele Asociaţie „Ştiinţa Suntem Noi”, Marius Tănasie, este secretar general al Clubului de Fotbal Universitatea Craiova.
Marcile STIINTA CRAIOVA si CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI sunt marci notorii si fac parte din brandul Universitatea Craiova.
Cazul Ştiinţei a fost dezbătut la un important post de radio din Sao Paulo.Radio CBN Diario Brasil a analizat în cadrul unei emisiuni de sport situaţia nemai întilnită din viaţa clubului de fotbal Universitatea Craiova.
Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci a admis cererea titularilor mărcii Fotbal Club Universitatea Craiova de înregistrare ca marcă similară şi a mărcii «LEII DIN BĂNIE».Astfel că alături de mărcile FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA, FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, ECHIPA DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA, CLUBUL DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA, TRICOUL OFICIAL AL ECHIPEI DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA se alătură şi marca «LEII DIN BĂNIE».
Curtea de Apel Brasov a respins recursul inaintat de Fotbal Club U Craiova SA la decizia de intrare in faliment data de catre Tribunalul Brasov.Astfel, o societate cu un patrimoniu de circa 100 milioane euro constand in proprietati imobiliare si titluri de despagubiri, altele decat cele solicitate in dosarul penal, a fost «impinsa» in faliment prin fel si fel de fapte de abuz si trafic de influenta.
Pe net circulă de două, trei zile, un material propagandistic, mincinos şi diversionist intitulat «Manifestul suporterilor olteni» şi care are ca scop declarat: informarea tuturor acelora care consideră echipa CSU Craiova, botezată CLONA sau CraiOlguţa, o echipă străină de istoria şi tradiţia Clubului de Fotbal Universitatea Craiova.
Pentru că grupul infracţional care doreşte acapararea frauduloasă a istoriei Clubului de Fotbal Universitatea Craiova a lansat multe inepţii în mediul public, editie.ro a investigat şi a obţinut o serie de documente care elimină orice suspiciune legată de continuitatea Clubului de Fotbal Universitatea Craiova.
A încetat din viaţă fostul ministru al afacerilor externe al României din era comunistă.După spusele unora, acesta a fost unul dintre cei mai valoroşi miniştri de externe ai României moderne.
Istoria juridică şi continuitatea clubului de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA am prezentat-o cu documente incontestabile asfel că marea majoritate a celor interesaţi de subiect au înţeles că tot ceea ce susţine grupul de impostori care a înfiinţat CSU Craiova ESTE O MINCIUNĂ ŞI O DIVERSIUNE.
Raportat la ultimul subiect prezentat în presa centrală, gsp şi fanatik, cu privire la sigla UNIVERSITĂŢII CRAIOVA facem următoarele precizări:
I. Având în vedere că, atât la meciul dintre Rapid Bucureşti şi Club Sportiv U Craiova S.A., din aşa-zisa Cupă a Ligii, cât şi la partida de vineri seară din campionatul Ligii I, disputată pe stadionul «Ion Oblemenco» dintre Club Sportiv U Craiova S.A. şi Pandurii Tg. Jiu
Povestea frumoasă şi tristă a Campioanei unei mari iubiri
Clubul de fotbal Universitatea Craiova, reorganizat în noua societate sportivă U CRAIOVA S.A., şi-a stabilit noul Consiliu Director provizoriu al clubului.
Către Federaţia Română de Fotbal, în atenţia Comitetului Executiv, spre ştiinţa Domnului Răzvan Burleanu, preşedinte ales al Federaţiei
Clubul de fotbal Universitatea Craiova s-a reorganizat în noua entitate juridică U Craiova S.A..
Cu privire la cele doua solutii date astazi de Inalta Curte de Casatie si Justitie, dar si de Curtea de Apel Bucuresti, avand in vedere ca relatarile din mass-media, in mare parte, sunt deformate, facem urmatoarele precizari:
Fotbal Club Universitatea Craiova va notifica, astăzi, printr-un executor judecătoresc Federaţia Română de Fotbal.
Precizare în legătură cu decizia Judecătoriei Sectorului 2 cu privire la respingerea contestaţiei depuse de Fotbal Club Universitatea Craiova care a contestat soluţia NUP cu privire la presupusele fapte de tăinuire ale unor cluburi de Liga I şi Liga a II-a
Ştirea cu privire la litigiul Universităţii Craiova şi jucătorii australieni de la FIFA este o diversiune aruncată de jurnaliştii de casă ai celor de la CSU.
Situaţia juridică a echipei înscrise abuziv în competiţia fotbalistică - CSU Craiova
Clubul de Fotbal Universitatea Craiova anunţă următoarele:
Cu privire la relatarile aparute, astazi, pe site-ul gsp.ro care in mod incorect sustine ca adevaratele motive pentru care echipa nu disputa meciul de maine, sambata 1 martie 2014, cu FC Olt Slatina ar fi acelea ca nu ar fi platit anumite taxe la Federatie
Astazi, sediul clubului de fotbal Universitatea Craiova a fost vizitat de catre Razvan Burleanu, sef al Federatiei Europene de Minifotbal si vicepresedinte al forului international de profil, candidat la presedintia Federatiei Romane de Fotbal.
Către: Dl Victor-Viorel Ponta,
Lotul echipei de fotbal Universitatea Craiova se va reuni in aceasta seara, urmand a incepe un program de pregatire ce cuprinde un cantonament de 9 zile, cantonament ce se va desfasura in Craiova, iar antrenamentele se vor face pe un teren in apropierea municipiului Craiova.
Ieri propaganda PSD-ista a anuntat cu surle si trambite falimentul Universitatii Craiova. Chiar Lia Olguta Vasilescu in persoana a pozat intr-o persoana grav afectata de iminetul faliment al Universitatii Craiova. Nimic mai fals!
Avand in vedere evenimentele de ultima ora petrecute in viata clubului de fotbal Universitatea Craiova si pentru a putea participa, cu sanse reale, in competitia fotbalistica a Ligii a II-a, maine, 26 februarie 2014, Universitatea Craiova va intreprinde demersurile legale pentru reprogramarea primelor doua etape din Liga a II-a, respectiv meciurile cu FC Olt Slatina si FC Bihor.
Noul antrenor al echipei de fotbal Universitatea Craiova este Stefan Nanu. Acesta va fi ajutat de Dragos Bon si Florin Dumitru.
Adunarea Generala a Actionarilor Fotbal Club Universitatea Craiova intrunita astazi a hotarat numirea domnului Mircea Moise in functia de administrator special al Fotbal Club Universitatea Craiova.Incepand de astazi, noul administrator legal al Universitatii Craiova este domnul Mircea Moise in urma renuntarii la mandat a lui Adrian Mititelu.
Avand in vedere faptul ca clubului de fotbal Universitatea Craiova i s-a interzis din nou accesul pe «Ion Oblemenco», in mod abuziv, suntem nevoiti, din cauza imprejurarilor, sa suspendam antrenamentele echipei de fotbal.Aducem la cunostinta opiniei publice ca Lia Olguta Vasilescu, prin influenta politica pe care o detine in zona, a blocat toate posibilitatile de antrenament ale echipei pe terenurile existente in Municipiul Craiova, dar si in imprejurimi.
Derbiul de tradiţie dintre Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti programat a se disputa sâmbătă în Giuleşti a fost amânat pentru a doua zi (duminică – 23 februarie 2014) începând cu ora 17.
Luni, 17 februarie 2014, echipa de fotbal Universitatea Craiova se va prezenta la stadionul «Ion Oblemenco», la ora 15.30, pentru a-si relua programul de pregatire in cadrul Complexului Sportiv «Ion Oblemenco».
Universitatea Craiova invită presa, sâmbătă 8 februarie, la o conferinţă de presă. Aceasta va avea loc la ora 14:00 la Hotel Flormang de pe Calea Severinului.
Derbi de traditie, Rapid – Universitatea Craiova, meciul se va disputa in «Giulesti», sambata 22 februarie, cu incepere de la ora 18.Reprezentantii celor doua cluburi au parafat acest meci in urma cu cateva zile, astfel ca meciul se va disputa pe stadionul din Giulesti asa cum am mai spus, sambata, 22 februarie, ora 18.
Aduc la cunoştinţa publică următoarele:Astăzi, 05 februarie 2014, mi-am depus mandatul de administrator special al Fotbal Club Universitatea Craiova.
Universitatea Craiova are un nou manager general. Este vorba de Marin Condescu, fostul preşedinte al echipei Pandurii Târgu Jiu. Marin Condescu va îndeplini această funcţie pe o perioadă de trei ani.Condescu va pune umărul la promovarea echipei Universitatea Craiova, în primul eşalon fotbalistic.
Cu privire la evenimentele derulate astazi, 17 ianuarie 2014, aducem la cunostinta urmatoarele:
Clubul de Fotbal Universitatea Craiova a perfectat primul transfer din acest an. Daniel Bălan a semnat cu Universitatea Craiova. Fundaşul dreapta va evolua sub culorile alb-albastre timp de minim un an şi şase luni.
Având în vedere evenimentele care s-au derulat astăzi la Complexul Sportiv «Ion Oblemenco», clubul de fotbal Universitatea Craiova face următoarele precizări:Astăzi, biroul executorului judecătoresc Moraru şi Asociaţii, a pus în executare o sentinţă a Judecătoriei Craiova din 15 septrembrie 2013, sentinţă în urma căreia instanţa Judecătoriei Craiova a hotărât evacuarea Fotbal Club Universitatea Craiova din Complexul Sportiv «Ion Oblemenco».
Programul echipei UNIVERSITATEA CRAIOVA este următorul:- 20 ianuarie - reunirea lotului şi vizita medicală;- va urma un program de pregătire în Craiova de circa 8-10 zile;- 3-5 februarie echipa va pleca într-un stagiu de pregătire în Antalya.Deoarece în ultima perioadă au apărut fel şi fel de informaţii eronate create cu scopul de a induce în eroare suporterii echipei UNIVERSITATEA CRAIOVA, facem următoarea precizare:UNIVERSITATEA CRAIOVA în acest retur va evolua pe stadionul «ION OBLEMENCO» din Craiova.
În legătură cu informaţiile apărute în urma deciziei de marţi a Tribunalului Dolj, cu privire la încuviinţarea executării setinţei civile numărul 11672 a Judecătoriei Craiova din 16.09.2013, facem următoarea precizare:Această decizie este una caducă şi nu afectează în nici un fel drepturile Fotbal Club Universitatea Craiova, de reintegrare în Complexul Sportiv «Ion Oblemenco».
Partida începută sâmbătă seara s-a terminat duminică, scor 2-0
În vederea desfăşurării în bune condiţii a partidei de fotbal dintre echipele Universitatea Craiova şi CS Minerul Motru, din ziua de sâmbătă, 30.11. 2013, orele 17, vă aducem la cunoştinţă următoarele:
Nu mă adresez acum fostului mare fotbalist al Universităţii Craiova, ci directorului de imagine care sînteţi la clona CSU Craiova, o echipă inventată de Mircea Sandu, în complicitate cu autorităţile locale din Craiova, a cărei misiune nu era nicidecum performanţa sportului din Oltenia, ci doar distrugerea mitului care a fost şi va rămîne Universitatea Craiova!
Încheiat identic ca în tur, duelul Universităţii Craiova cu echipa înfiinţată de primărie nu a avut parte de prea mult fotbal, dar suporterii Ştiinţei au făcut spectacol în tribunele stadionului „Ion Oblemenco”. Prezentă pentru prima oară de la revenirea în fotbalul românesc în casa părtinească, Universitatea Craiova nu a resimţit postura avută pe hârtie de echipă oaspete, fiind mult mai respectată şi iubită faţă de echipa gazdă. În privinţa jocului, acesta a cam scârţâit pe alocuri, însă s-a observat clar o notă de dominare a „studenţilor”.
Olimpia a remizat la Severin, după un joc în care a avut două ocazii
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi promovează campania «ALEGE SĂ FII FAIR PLAY», care se adresează dumneavoastră, spectatorilor, dar şi susţinătorilor echipelor aflate în competiţie.Vă transmitem mesajul de a respecta normele de conduită civică, ca expresie a unei atitudini umane de FAIR PLAY.
Alb-albaştrii s-au revanşat faţă de partida slabă făcută la Reşiţa, dar, din nefericire, golul nu le-a surâs, bara împotrivindu-se neverosimil în două rânduri
Din dorinta de a lamuri pe deplin orice suspiciune cu privire la traditia, istoria si continuitatea CLUBULUI DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA, prezentam astazi UN NOU SET DE DOCUMENTE care INCHID SUBIECTUL pentru urmatorii o suta de ani.
FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA a instiintat astazi FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL ca meciul dintre UNIVERSITATEA CRAIOVA si CSU CRAIOVA (INSCRISA ABUZIV IN COMPETITIE), se va desfasura SAMBATA, 14 SEPTEMBRIE, ORA 20 pe stadionul «ION OBLEMENCO» din Craiova.
Fotbal Club Universitatea Craiova aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele:Astăzi clubul nostru a sesizat FIFA cu o acţiune împotriva Federaţiei Române de Fotbal şi a SC Club Sportiv U Craiova SA.
Campioana unei mari iubiri, Universitatea Craiova, împlineşte astăzi 65 de ani! O viaţă de om! 65 de ani în care am avut parte de bucurii, am lăcrimat, am strâns din dinţi! Şi orice s-a întâmplat, am mers mai departe! Campioană, vicecampioană, prima echipă din România semifinalistă într-o cupă europeană, retrogradată, dezafiliată...
Australianul Michael Baird se întoarce la Ştiinţa. Universitatea Craiova şi Baird au semnat un contract pe o perioadă de doi ani. Acesta se va alătura alb-albaştrilor începând de la antrenamentul de joi seară (mâine seară). Australianul a mai jucat pentru Universitatea în perioada ianuarie 2006 - ianuarie 2010.
Mădălin Ciucă a semnat cu Universitatea Craiova pentru o perioadă de trei ani. Fostul căpitan al Craiovei se întoarce sub comanda lui Nicolo Napoli şi va pune umărul la promovarea echipei în primul eşalon. Acesta a mai evoluat pentru Universitatea între anii 2005 - 2008 şi 2010 - 2011.
Adrian Mititelu împreună cu Mariana Ştefănescu, soţia fostului Căpitan, au luat decizia să îl înhumeze pe Costică Ştefănescu la Craiova. În acest sens, Clubul de Fotbal Universitatea Craiova va face toate diligenţele la Primăria Craiova pentru a obţine un loc de veci în Cimitirul Ungureni. Funerariile vor fi suportate de către Universitatea Craiova.
Clubul de Fotbal Universitatea Craiova îşi exprimă profundul regret la aflarea veştii că s-a stins din viaţă unul dintre cei mai mari jucători ai echipei de fotbal Universitatea Craiova. Costică Ştefănescu a însemnat şi înseamnă enorm pentru Universitatea Craiova, pentru fotbalul craiovean, pentru fotbalul românesc.
Fotbal Club Universitatea Craiova a primit confirmarea oficialã din partea FRF cã îndeplineşte toate condiţiile pentru a participa în Liga a II-a, în sezonul competiţional 2013-2014.
6 - 17 august - antrenamente în Craiova şi meciuri amicale, după cum urmează:
În atenţia doamnei primar Lia Olguţa Vasilescu
FC Universitatea Craiova a disputat, sâmbătă, de la ora 19.30, pe stadionul “Municipal” din Severin, în faţa a peste 1000 de suporteri, o partidă amicală în compania echipei gorjene CS Minerul Motru.
Fotbal Club Universitatea Craiova aduce la cunoştinţa publicului faptul că a depus toate documentele necesare înscrierii în competiţia Ligii a II-a la COMISIA ÎNVESTITĂ din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.Luni, 29 iulie, a fost ultima zi când reprezentanţii clubului au fost citaţi şi s-au prezentat în faţa comisiei, care a luat act de faptul că Universitatea Craiova îndeplineşte toate condiţiile pentru participarea în competiţie.
FC Universitatea Craiova va susţine mâine, cu începere de la ora 19, o partidă amicală în compania echipei FC Balş. Partida va avea loc pe stadionul Dunărea, din Calafat.
Fotbal Club Universitatea Craiova, luând act de intoxicările de presă lansate frecvent cu scopul de a crea o stare de confuzie în ceea ce priveşte organizarea Clubului de Fotbal Universitatea Craiova, prezintă alăturat ACTUL CONSTITUTIV al persoanei juridice în care activează Fotbal Club Universitatea Craiova.
Având în vedere numeroasele dezinformări şi intoxicări apărute în mass-media, suntem nevoiţi să aducem din nou unele clarificări.
Informare Fotbal Club Universitatea Craiova
Având în vedere situaţia litigioasă existentă între Club şi Municipiul Craiova, FC Universitatea Craiova nu vrea să tensioneze atmosfera şi aşa încordată între cele două părţi.
Un nou jucător a semnat cu FC Universitatea Craiova. ĆOSIĆ BOŽIDAR, în vârstă de 31 de ani, fundaş central de picior stang se alătură echipei Universitatea Craiova.
Vezi programul FC Universitatea Craiova şi lotul care se va prezenta la vizita medicală
Direcţia Naţională Anticorupţie a soluţionat plângerea efectuată de Liga Profesionistă de Fotbal, cu privire la aşa-zisa înşelăciune făcută de Adrian Mititelu în legătură cu banii din drepturile de televizare.
Avand in vedere ca o parte a mass media dezinformeaza, in mod premeditat, subiectul FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA, prezentam opiniei publice documentele care pun capat oricaror speculatii cu privire la continuitatea si palmaresul clubului de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA.
FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA lanseaza, spre dezbatere publica, propunere pentru intrebarea ce va face obiectul referendumului in localitatea Craiova, ce va fi initiat de catre club, in baza legii 3/2000, modificata si completata.
Astazi, juristul clubului, Mircea Moise, a depus, in numele UNIVERSITATII CRAIOVA, la Federatia Romana de Fotbal toate documentele necesare in vederea inscrierii echipei in Liga a II-a, sezonul 2013/2014. Meciurile de pe teren propriu ale Universitatii Craiova se vor disputa pe stadionul Municipal Drobeta Turnu Severin.
Fotbal Club Universitatea Craiova anunţă suporterii săi că astăzi a încheiat un contract pe 2 ani cu Municipiul Severin pentru închirierea stadionului muncipal în vederea desfăşurării meciurilor din campionat. Astfel, conform contractului de închiriere încheiat astăzi pentru cel puţin 2 ani capitala Olteniei se mută la Severin.
Avand in vedere ca in ultima vreme s-au creat numeroase speculatii cu privire la marca UNIVERSITATEA CRAIOVA, FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA aduce opiniei publice urmatoarele clarificari:Grupul de actionari FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA detine dreptul de inregistrare la OSIM pentru patru marci ce au stricta legatura cu clubul de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA, respectiv:
Astazi, FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA a depus, la Judecatoria sector 2 Bucuresti, in dosarul nr 18983/300/2013, dosar penal in care inculpatii Sandu Mircea si Dragomir Dumitru au fost trimisi in judecata de DNA pentru grave abuzuri in serviciu, in forma calificata, impotriva FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA, urmatoarele acte:
Astazi, 5 iulie 2013, clubul FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA a incheiat, cu acordul prealabil al clubului Jiul Petrosani, un contract de asociere cu Consiliul Local al Municipiului Petrosani, ce are ca obiect posibilitatea ca FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA sa isi dispute partidele de pe teren propriu din campionatul Ligii a II-a, editie 2013/2014 pe Stadionul Jiul Petrosani.
FC Universitatea Craiova saluta intentia de a candida la presedintia FRF a lui Gica Popescu si a echipei sale .Suntem convinsi ca majoritatea cluburilor afiliate vor sustine aceasta candidatura.Ideal ar fi ca Mircea Sandu sa isi dea demisia cat mai repede posibil pentru ca fiecare zi pe care Mircea Sandu o petrece in fruntea fotbalului romanesc aduce grave prejudicii sportului rege.
Astăzi, FIFA şi UEFA au confirmat FC Universitatea Craiova că au primit rechizitoriul DNA cu privire la trimiterea în judecată a inculpaţilor Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, FRF şi LPF pentru grave infracţiuni de abuz în serviciu.
Având în vedere ultimele declaraţii transmise în mass-media de către directorul Clubului Sportiv Judeţean Ştiinţa U Craiova, Bogdan Pâncu, facem următoarele precizări:Clubul Sportiv Judeţean Ştiinţa U Craiova, prin Director Pâncu Bogdan...
FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA prezinta opiniei publice documentele oficiale prin care Municipiul Craiova s-a constituit parte civila in dosarul penal nr 316/P/2011, dosar ce a fost trimis, prin rechizitoriul procurorilor DNA spre judecata Judecatoriei Sector 2, dosar in care inculpatii Mircea Sandu, Dumitru Dragomir si persoanele juridice Federatia Romana de Fotbal si Liga Profesionista de Fotbal sunt acuzati de infractiuni deosebit de grave, abuz in serviciu, in forma continuata si scoatere de sub sechestru.
Finanţatorul “Universităţii Craiova”, Adrian Mititelu, a anunţat staff-ul tehnic al echipei şi jucătorii pentru care s-au depus documente la FRF
Astăzi, la ora 14.00, Nicolo Napoli a semnat ca antrenor principal pentru Universitatea Craiova pe o perioadă de 3 ani.
Având în vedere numeroasele informații deformate din presă cu privire la intenția clară de înscriere în competiție a FC Universitatea Craiova, comunicăm următoarele:
Finanţatorul FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA, Adrian Mititelu, este, în direct la TV OLTENIA, în aceastã searã, începând cu ora 21:00.
FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA aduce la cunostinta opiniei publice urmatoarele: FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA a sesizat, in urma cu cinci zile, Directia Nationala Anticoruptie Bucuresti si, totodata a informat presedintele compeltului de judecata din dosarul nr 18983/300/2013 al Judecatoriei sector 2 Bucuresti, savarsirea de catre Mircea Sandu si Federatia Romana de Fotbal a altor infractiuni la adresa UNIVERSITATII CRAIOVA ...
Astăzi Universitatea Craiova a încheiat un acord oficial cu reprezentantul pe România al celebrei firme Nike. Astfel, echipamentul oficial pentru sezonul 2013-2014 va fi sub brandul prestigioasei firme americane.
Prin grija gospodarilor Fotbal Club Universitatea Craiova, terenurile din platforma de antrenament «Petre Deselnicu» şi «Zoltan Crişan»...
FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA aduce la cunostinţa tuturor simpatizanţilor ca s-au încheiat toate procedurile de constituire şi autorizare legală a ASOCIAŢIEI COMUNITATEA SUPORTERILOR FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA...
După o o întrerupere competițională de doi ani cauzată de abuzul FRF din 20 iulie 2011, abuz care face obiectul mai multe dosare penale și civile pe rolul instanțelor, Fotbal Club Universitatea Craiova va reintra în acest an în competiția fotbalistică.
5 iulie – prezentare noii structuri de organizare a clubului, 10 iulie – prezentarea conducerii executive și a staff-ului tehnic, 18-20 iulie – reunirea lotului, 22-24 iulie – plecare cantonament Austria, 13-15 august – intoarcere în Craiova din cantonament, 15 august – 7 septembrie – pregătire + meciuri amicale
Fostul fundaş al Ştiinţei a reuşit să câştige campionatul judeţean doi ani la rând cu două echipe diferite.
Se pregăteşte o nouă faţă pentru stadionul “Ion Oblemeco”. Stadionul va avea 40.000 de locuri. Lângă stadionul “Ion Oblemenco” se va construi și un stadion de atletism de 5 000 de locuri și o sală de scrimă.
Ion Oblemenco nu a fost uitat. Aşa cum a intrat în tradiţie când vine vorba despre gloriile Universităţii, clubul alb-albastru şi-a omagiat legenada.
Şi pentru a da măsura valorii sale umane şi a iubirii pentru Universitatea, ne permitem redarea unui citat din cartea...
La emisiunea Premier Sport, de la Oltenia 3TV, Adrian Mititelu a elucidat o parte dintre misterele ce planau asupra noii echipe a Universităţii.
O altă glorie a Ştiinţei se va alătura echipei manageriale şi va ajuta Universitatea Craiova. Costică Ştefănescu a anunţat că se va implica în refacerea echipei.
După anunţarea staff-ului care s-a înhămat la o muncă şi responsabilitate extraordinare, a venit şi momentul în care s-a vorbit despre viitorul apropiat la modul concret. Planul conducerii clubului este de a aduce la echipă jucători liberi de contract, care să se încadreze în nişte limite financiare rezonabile.
FC Universitatea Craiova anunta oficial ca astazi, 02 martie 2013, a luat decizia de a se inscrie in competitia fotbalistica, incepand cu sezonul 2013/2014! Dupa cum se cunoaste, dreptul de a juca in competitia fotbalistica a fost castigat prin deciziile instantelor judecatoresti.
Clubul Sportiv Judeţean “Ştiinţa U Craiova” se constituie astăzi, 13 februarie, parte civilă în dosarul de la DNA în ceea ce priveşte excluderea abuzivă a echipei de fotbal Universitatea Craiova.
Astăzi, în jurul orei 11, primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, se va prezenta la DNA, Structura Centrală Bucureşti, pentru a depune plângerea de constituire ca parte civilă în dosarul devalizării Universităţii Craiova.
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV