Jucători şi antrenori de legendă
Click pentru a mări fotografia
Emil Săndoi
Publicat pe 10 iunie 2013, 16:18

A debutat în prima ligă la Universitatea Craiova, în 17 septembrie 1983. A câștigat în sezonul 1990/91, alături de colegii săi de la Universitatea titlul și campionatul. În sezonul 1992/93 a câștigat Cupa României tot cu Universitatea Craiova.

S-a născut în 1 martie 1965, în Craiova. Este cetățean de onoare al Craiovei și al orașului Târgu Jiu.

 

Palmares ca jucător

17 septembrie 1983: debut în divizia „A” la Universitatea Craiova

1983-1995: jucător la Universitatea Craiova

1990/1991: a câștigat Campionatul și Cupa Romaniei cu Universitatea Craiova

1992/1993: a câștigat Cupa României cu Universitatea Craiova

1994/1995 (tur): jucător-antrenor secund la Universitatea Craiova, apoi numai jucător

1995/1996: jucător la SCO Angers (Franta)

1997/1998: jucător la FC Argeș Pitești

 

Palmares ca antrenor

1998/1999: antrenor secund la Universitatea Craiova (antrenor principal: Ilie Balaci)

1999-2000: antrenor principal la Universitatea Craiova (a salvat echipa de la retrogradare, după ce o preluase într-o situație dezastruoasă și a calificat-o ca finalistă a Cupei României în cupele europene, pentru prima oară după ultimii 5 ani)

2001-2002: antrenor principal la Pandurii Târgu-Jiu (divizia „B”)

2002: antrenor principal la Universitatea Craiova

2002-2003: membru în Consiliul de Administrație al Universității Craiova

2003-2005: antrenor principal la Pandurii Târgu-Jiu (2004/2005: a promovat în divizia „A”, pentru prima oară în istoria clubului gorjean)

2006: antrenorul selecționatei sub 17 ani a României, apoi antrenor al Naționalei de Tineret

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV