Informare
Click pentru a mări fotografia
Comunicat FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA
Publicat pe 23 octombrie 2013, 15:44

FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA ANUNŢĂ publicul următoarele:

ASTĂZI, 23 OCTOMBRIE 2013, JUDECĂTORIA CRAIOVA A ÎNCUVIINŢAT CEREREA DE EXECUTARE A SENTINŢEI TRIBUNALULUI DOLJ CU PRIVIRE LA REINTEGRAREA FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA ÎN COMPLEXUL SPORTIV “ION OBLEMENCO”.

Prin urmare, având în vedere prevederile legale şi în special ordinea publică, urmează ca, în cel mai scurt timp posibil, una - două zile, CLUBUL DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA sa fie repus în drepturi.

Cu toate acestea, FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA va permite celuilalt club de fotbal care activează momentan în oraşul Craiova să îşi desfăşoare meciul programat pentru sâmbătă împotriva echipei FC Olt.

De asemenea, FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA îşi exprimă disponibilitatea pentru deschiderea unui DIALOG cu primarul LIA OLGUŢA VASILESCU în vederea ajungerii la un NUMITOR COMUN ca şi celălalt club care activează momentan în Craiova să îşi desfăşoare meciurile pe stadionul “ION OBLEMENCO”.

FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA FACE APEL LA TOATE ORGANISMELE ABILITATE ALE STATULUI ROMÂN SĂ ASIGURE REPUNEREA ÎN DREPTURI A CLUBULUI DE FOTBAL CONFORM PREVEDERILOR CONSTITUŢIONALE.

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV