Informare
Click pentru a mări fotografia
COMUNICAT
Publicat pe 10 septembrie 2013, 16:18

Având în vedere situaţia de faţă, prevederile Legii 4 şi prevederile Legii 69/2000, Clubul de Fotbal Universitatea Craiova are obligaţia să comunice Jandarmeriei locul de desfăşurare a meciurilor cu minim cinci zile înainte, sub sancţiunea imposibilităţii organizării partidei.

Prin urmare, Fotbal Club Universitatea Craiova a comunicat astăzi Jandarmeriei Naţionale şi Federaţiei Române de Fotbal că meciul de fotbal din etapa a doua dintre echipele Universitatea Craiova şi CSU Craiova (echipa înscrisă abuziv în competiţie) se va desfăşura pe stadionul Municipal “Ion Oblemenco” din Severin, sâmbătă, 14 septembrie 2013, cu începere de la ora 20.

Menţionăm faptul că Clubul Universitatea Craiova împreună cu Municipiul Drobeta Turnu Severin au convenit ca, în zilele disputării partidelor de fotbal de către Universitatea Craiova, stadionul să se numească “Ion Oblemenco”.

Biletele vor fi puse în vânzare de joi şi vor putea fi procurate atât din Craiova, cât şi din Severin, punctele de difuzare urmând să fie comunicate miercuri.

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ