Informare
Universitatea Craiova pune la dispoziţie mass-media acreditările pentru partida UNIVERSITATEA CRAIOVA - ASA TÂRGU MUREŞ, din etapa a XI-a, care va avea loc duminică, cu începere de la ora 17.00, pe stadionul Municipal «Ion Oblemenco», din Severin. Cererile se trimit pe adresa office@editie.ro. Vă mulţumim!Acreditările se vor putea ridica de la stadionul din Municipal «Ion Oblemeneco», pe baza legitimaţiei de presă.
Fotbal Club UNIVERSITATEA CRAIOVA informează publicul cu următoarele:- Partida de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA - ASA TÂRGU MUREŞ SE VA DISPUTA PE STADIONUL MUNICIPAL “ION OBLEMENCO” DIN DROBETA TURNU SEVERIN, în ziua de sâmbătă, 9 noiembrie, începând cu ora 17.Aşa cum am comunicat şi Federaţiei Române de Fotbal, atât în ziua de 2 noiembrie, cât şi astăzi, 7 noiembrie:
Cu privire la IMNUL OFICIAL AL CLUBULUI DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA - “CÂNTEC PENTRU OLTENIA”
Universitatea Craiova pune la dispoziţie mass-media acreditările pentru partida UNIVERSITATEA CRAIOVA - Gloria Bistriţa, din etapa a VIII-a, care va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 13.30, la Roşiori. Cererile se trimit pe adresa office@editie.ro. Vă mulţumim!Acreditările se vor putea ridica de la stadionul din Roşiori, pe baza legitimaţiei de presă.
FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA ANUNŢĂ publicul următoarele:ASTĂZI, 23 OCTOMBRIE 2013, JUDECĂTORIA CRAIOVA A ÎNCUVIINŢAT CEREREA DE EXECUTARE A SENTINTEI TRIBUNALULUI DOLJ CU PRIVIRE LA REINTEGRAREA FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA ÎN COMPLEXUL SPORTIV “ION OBLEMENCO”.Prin urmare, având în vedere prevederile legale şi în special ordinea publică, urmează ca, în cel mai scurt timp posibil, una - două zile, CLUBUL DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA sa fie repus în drepturi.Cu toate acestea, FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA va permite celuilalt club de fotbal care activează momentan în oraşul Craiova să îşi desfăşoare meciul programat pentru sâmbătă împotriva echipei FC Olt.
Primii 2.000 de suporteri care vor achiziţiona bilete pentru partida de campionat de sâmbătă, de la RoŞiori, împotriva Gloriei Bistriţa vor primi un cadou: un poster pe format A3 cu fotografia de grup a Universităţii Craiova.Biletele se vor pune în vânzare de astăzi, la sediul clubului.
Universitatea Craiova pune la dispoziţia mass-media acreditările de presă pentru partida Universitatea Craiova - CSM Râmnicu Vâlcea, programată sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 15, la Roşiori de Vede.Puteţi trimite solicitările pe adresa office@editie.ro până vineri, 11 octombrie, ora 12.Fiecare publicaţie va delega maxim doi reprezentanţi (reporter + fotoreporter/cameraman).Acreditările se vor putea obţine sâmbătă, la stadion.
Universitatea Craiova va disputa cele două meciuri (CSM Râmnicu Vâlcea şi Gloria Bistriţa) în care nu poate evolua la Drobeta Turnu Severin, din cauza sancţiunii impuse de FRF, pe stadionul “Parc”, din Caracal.Astfel, meciul Universitatea Craiova – CSM Râmnicu Vâlcea, de sâmbătă 12 octombrie, se va disputa pe stadionul “Parc”, cu începere de la ora 15.
Universitatea Craiova anunţă că accesul mass-media la partida de sâmbătă, 28. 09. 2013, ora 17.00, împotriva FC Olt Slatina , se va face în baza cererilor de acreditare primite până acum pentru cele două partide disputate la Severin, anterior. Jurnaliştii care nu au depus cereri de acreditare la niciunul dintre meciurile Universităţii, au acces în baza legitimaţiei de serviciu.Vă rugăm să confirmaţi prezenţa la meci printr-un email pe adresa office@editie.ro.
Biletele pentru partida de mâine, dintre Universitatea Craiova şi FC Olt Slatina, s-au pus în vânzare.Punctele de vânzare sunt aceleaşi ca până acum: sediul clubului, din strada Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, pe Calea Bucureşti (Rotonda) şi în Craioviţa Nouă (Poştă).În Severin biletele pot fi achiziţionate de la stadionul Municipal, dar şi de la vânzătorii ambulanţi din faţa magazinului “Decebal” şi de la Piaţa Crihala.
Pentru partida de Cupa României, Universitatea Craiova pune la dispoziţie acreditările mass media. Menţionăm că acreditările sunt tip, emise de organizatori. Fiecare publicaţie/ trust media va delega pentru partida de Cupa României maxim 2 reprezentanţi (reporter + fotograf/ cameraman).
FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA MULŢUMEŞTE DIN SUFLET TUTUROR SUPORTERILOR CARE AU FOST ALĂTURI DE ECHIPĂ în meciul care s-a disputat sâmbătă seara pe stadionul Municipal Drobeta Turnu Severin.Din estimările noastre, circa 5.500 - 6.000 de suporteri din cei aproximativ 10.000 prezenţi în tribunele stadionului Municipal «ION OBLEMENCO» au venit din municipiul Craiova.Acest lucru demonstrează, încă o dată, că locuitorii municipiului Craiova AU RĂMAS FIDELI CLUBULUI DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA.
CLUBUL DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA a luat hotărârea ca meciul dintre UNIVERSITATEA CRAIOVA şi CSU Craiova, care se joacă astăzi, 14 septembrie, cu începere de la ora 20, pe stadionul Municipal «Ion Oblemenco» din Drobeta Turnu Severin, SĂ FIE OFERIT LIBER SPRE TELEVIZARE.
Având în vedere situaţia de faţă, prevederile Legii 4 şi prevederile Legii 69/2000, Clubul de Fotbal Universitatea Craiova are obligaţia să comunice Jandarmeriei locul de desfăşurare a meciurilor cu minim cinci zile înainte, sub sancţiunea imposibilităţii organizării partidei.
Clubul de Fotbal Universitatea Craiova aduce la cunoştinţa publică următoarele:CLUBUL DE FOTBAL şi societatea afiliată clubului CETATEA BANILOR CITY SA au înaintat la Direcţia Naţională Anticorupţie o plângere penală pentru mai multe infracţiuni de CORUPŢIE, ŞANTAJ şi ABUZ ÎN SERVICIU împotriva persoanelor implicate în blocarea NELEGALĂ a unor tranzacţii comerciale ale societăţii CETATEA BANILOR CITY SA.
Modelul de card pentru membrii Comunităţii Suporterilor FC Universitatea Craiova a fost stabilit.Alăturat aveţi două modele de card, de care vor putea beneficia toţi membrii Comunităţii FC Universitatea Craiova.
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV