Fani
Click pentru a mări fotografia
LEGIVNEA XIII GEMINA
Publicat pe 8 iunie 2013, 00:46

Aparut in ziua de Luni 29 Ianuarie 2007, Editie Speciala de Oltenia

 

Iubirea pentru echipa-fanion a Olteniei nu cunoaşte limite. Un înflăcărat suporter al Universităţii Craiova şi-a vopsit service-ul auto în culorile alb-albastre şi a demarat procedura legală pentru înfiinţarea primului fan club din Severin al grupării din Bănie.

 

Născut în urmă cu 40 de ani, în comuna doljeană Celaru, şi stabilit în Severin din 1990, Benone Angeru a luat legătura, în urmă cu câteva luni, cu oficialii Universităţii pentru a primi acceptul constituirii unui fan club al “Campioanei unei mari iubiri”. Pe ritmurile melodiilor “Oltenia, eterna Terra Nova” şi “M-a făcut mama oltean”, înflăcăratul ultras al Ştiinţei, împreună cu prietenul Ovidiu Cernescu, a organizat ieri şi prima acţiune de prezentare a proiectului, ce se doreşte a fi o asociaţie non-profit, cu 14 membri fondatori, ce are menirea de a strânge, într-un cadru organizat, toţi suporterii Ştiinţei din Severin.

 

Singurul club al suporterilor din oraş

 

Având promisiunea unui afacerist local, Constantin Dincă, iubitor al culorilor alb-albastre şi membru în viitorul fan-club, care s-a oferit să pună la dispoziţie un sediu, Benone speră ca actele de constituire să fie oficializate în cel mai scurt timp posibil. Proiectul mai implică şi deschiderea unui magazin de desfacere a articolelor promoţionale cu Universitatea, printr-un parteneriat cu magazinul oficial, inaugurat în luna decembrie în Bănie de staff-ul administrativ al grupării craiovene. Efectuarea deplasărilor organizate, din Severin, la meciurile echipei lui Fane Stoica reprezintă un alt obiectiv al viitorului fan club. “Din dragoste nebună pentru Universitatea am decis să înfiinţez acest fan club în Severin. În Severin, există foarte mulţi fani ai Craiovei ”, a afirmat Benone Angeru, bucuros că a primit un acord de principiu din partea oficialilor Universităţii de a-şi realiza visul - înfiinţarea unui fan club.

 

Legiunea.XIII.Gemina este o apariţie nouă în peisajul suporterilor Universităţii. În continuare am încercat să aflăm mai multe despre cei care îşi doresc să refacă galeria de la Tribuna a II-a.

 

Sursa: craiova-maxima.ro

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV