Fani
Click pentru a mări fotografia
FCUC1948
Publicat pe 7 iunie 2013, 23:24

Grupul si-a inceput activitatea toamna anului 2005, cand un grup de prieteni din dorinta de a sustine cat mai bine echipa mult iubita au ales sa puna bazele acestui grup.

Numele a fost ales considerand ca intialele si anul in care a fost fondat clubul de fotbal sunt printre cele mai importante lucruri pentru un suporter al Universitatii Craiova.
Cu toate ca la inceput s-a ales sa fie purtat doar in deplasari steagul de grup, dupa o perioada grupul a decis sa fie afisat steagul si la meciurile de acasa.  FCUC1948 se declara ca un grup independent din Peluza Sud “Cristi Neamtu”, nefiind membrii in vreo asociatie a suporterilor Universitatii Craiova .
In continuare se doreste sustinerea echipei, acesta fiind si principalul factor care a reusit sa uneasca membrii grupului.
Deviza grupului este lupta continua, deoarece credem ca sustinerea ce o avem pentru Stiinta, este o lupta ce trebuie sa continue mereu !

Dupa meciul Universitatii cu Unirea Urziceni, disputat pe 21 aprilie 2007, odata cu mutarea unor grupari la peluza nord, FCUC1948 a anuntat autosuspendarea din Peluza Sud.

FCUC1948 LUPTA CONTINUA!

 

Sursa: craiova-maxima.ro

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV