Fani
Click pentru a mări fotografia
Capillati
Publicat pe 7 iunie 2013, 23:22

Purtand numele razboinicilor pletosi, grupare de elita din armata daca, Capillati, cea mai noua brigada de suporteri s-a infiintat in iunie 2006 cu scopul declarat de a-si incuraja echipa dar are si alte scopuri inca nedeclarate public.

Initial brigada a stat la Peluza SUD de unde aceasta s-a mutat la Peluza Nord pentru a nu fi asociata cu niciuna din gruparile de acolo sau cu interesele pe care, potrivit membrilor gruparii, acestea le reprezinta.

 Brigada se declara total independenta si total impotriva mentalitatii de a lua bani de la cineva, intentionand sa se autofinanteze.

 

Gruparea Capillati isi asuma mesajul de protest aparut in fata sediului Universitatii imediat dupa incheierea partidei cu Otelul Galati - " ESO - vorbeste de coruptie si infidelitate/ Publicand articole fara obiectivitate/ Semnate de ziaristi fara caracter si demintate"

 

 

 Gruparea avea in octombrie 2006 peste 60 de membri activi, dupa ce aceasta se lansase cu un efectiv de 30 de suporteri.

Pentru a accede in brigada nu se impun conditii de varsta ci doar respectarea a trei conditii elementare: sa tii cu Craiova, sa te implici si sa fii onest si corect.

 

Brigada a anuntat desfiintarea sa in luna in aprilie 2007.

 

Sursa: craiova-maxima.ro

Alte informații:
NUME DE LEGENDĂ
MECIURI CELEBRE
Logo Editie Speciala
Cetatea Banilor City
Logo Oltenia 3TV